Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

13 Jan '10 - + 0 - 0 Google Phone: Veel klachten Google Nexus One


Google Nexus OneEen week na de officiŽle lancering van de Google Nexus One stromen de eerste klachten over de 'Google Phone' al binnen. Dat er klachten en vragen zijn over het nieuwe toestel is niet vreemd, maar de afhandeling van deze problemen gaat Google niet goed af. Vooral het ontbreken van een telefonische helpdesk leidt tot grote ergernis bij de klanten.


Google is van oorsprong een internetbedrijf en is alleen via de e-mail te bereiken. Ondanks dat Google enkele nieuwe markten is gaan verkennen, blijft een telefonische klantenservice uit. Dit lijdt weer tot grote ergernis van de klanten die verschillende vragen hebben over de Google Nexus One.

Google Nexus One


Vragen Google Nexus One


Zo willen de klanten graag weten wanneer het door hun bestelde product afgeleverd zal worden, wat de Google Nexus One precies kost en of de vaste klanten van T-Mobile korting krijgen op de 'Google Phone'. Ook zijn er klachten op het technische vlak. Zo wordt er gemeld dat er door verschillende personen problemen zijn met de ondersteuning van de Google Nexus One voor 3G-netwerken en werkt de synchronisatie met hun Google accounts niet goed. Verder vinden veel klanten het vreemd dat er geen telefonische helpdesk is bij een product van deze waarde.

Reactie Google op klachten 'Google Phone'


Google heeft in een reactie op de klachten een aantal vragen beantwoord. De meeste vragen blijven echter onbeantwoord. 'We hebben nauw samengewerkt met onze partners HTC en T-Mobile om onze klanten van de Google Nexus One op meerdere manieren ondersteuning te bieden. We willen de problemen die zijn ontstaan zo snel mogelijk oplossen,' aldus een woordvoerder van Google.

Zie ook:
> Google Phone: Specificaties Google Nexus One
> Google Phone: Foto's Google Nexus One!
> Google Phone: 'Nexus One' eind januari in Nederland!
> Google Phone: 'Nexus One' te koop vanaf begin januari?
> Google Nexus One aka. Google Phone
> Google medewerkers al in het bezig van Google Phone
2 Googley reacties!:

Google kan toch gewoon een paar mensen inschakelen die zich alleen bezig houden met het telefonisch beantwoorden van de vragen over Google Nexus One.

Guillaume () - 18 Januari '10 - 17:13

op schiphol gekocht een nexus one en hij doet het niet meer waar moet ik zijn voor klachten
is drie weken oud graag telefoon en adres
hoogachtend gideon belinfante

gideon belinfante () - 18 Maart '10 - 10:36


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->