Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Jan '10 - + 0 - 0 Microsoft tablet gaat strijd aan met Apple & Google


HP SlateOp de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, een van de meest toonaangevende elektronicabeurzen in de wereld, is de nieuwe Microsoft tablet getoond. Hiermee zijn ze concurrentie te vlug af. Google en Apple zouden momenteel beide werken aan een eigen tablet.


De Microsoft Tablet, met de naam HP Slate, werd afgelopen week door niemand minder dan Steve Ballmer, de topman van Microsoft, zelf gepresenteerd aan het publiek in Las Vegas.

HP Slate, de Microsoft tablet


HP SlateDe HP Slate is een computer zonder fysiek toetsenbord. De Microsoft Tablet beschikt over een 10,1 inch touchscreen scherm en maakt gebruik van Windows 7 met multi-touch bediening. Het gaat echter nog om een prototype van de 'Slate'. Wanneer de computer daadwerkelijk te koop is kon Ballmer nog niet zeggen.

Concurrentiestrijd Microsoft, Apple en Google


Ook op het gebied van de tablet lijkt een heuse concurrentiestrijd los te barsten tussen de Microsoft, Apple en Google. Apple bracht eerder naar buiten dat ze aan het eind van deze maand de Apple iSlate zouden presenteren en ook Google lijkt momenteel druk bezig te zijn met het ontwikkelen van een eigen Google tablet, draaiend op Google Chrome OS.

Zie ook:
> 'Na Apple nu ook Google tablet'
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->