Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Nov '09 - + 0 - 0 'Facelift voor Google Apps?'


Google FaceliftHet heeft er alle schijn van dat Internetgigant Google haar applicaties, zoals Gmail, News en Reader op korte termijn een facelift gaat geven. Uitgelekte screenshots laten onder andere zien dat een en ander een Google Wave-achtige lay-out gaat krijgen.


Het is Gadgetblog Engadget.com gelukt op enkele screenshots van de mogelijk nieuwe interfaces van de Google applicaties te bemachtigen. De screenshots laten onder andere het nieuwe uiterlijk zien van Google Gmail en het zoekresultaten scherm waarop diverse opties zijn toegevoegd. Duidelijk is in ieder geval dat de interface veel weg heeft van de huidige vormgeving van Google Wave.

Anoniem


Een anonieme tipgever heeft aangegeven dat Google de lijnen tussen Chrome en de website wil vervagen. Een voorbeeld hiervan is dat het bedrijf bijvoorbeeld extra opdrachten onder de rechtermuisknop wil hangen binnen elke van haar applicaties. Google heeft de gedachten van n groot uniform platform al eens eerder uitgesproken, toen zij haar ideen bekend maakte voor het besturingssysteem Chrome OS.

Screenshots
Bron: Engadget.com
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->