Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Nov '09 - + 0 - 0 Murdoch wil Google van eigen sites weren


GoogleDe Australische mediamagnaat Rupert Murdoch wil de spiders van Google weren van de websites van zijn kranten. Google maar ook andere zoekmachines stelen volgens hem zijn artikelen. Hij wil daarom zijn websites gaan beschermen tegen de verschillende zoekmachines.


Rupert Murdoch


Rupert Murdoch is eigenaar van bijvoorbeeld de Wall Street Journal, The Times en The Sun. Eerder kondigde hij al aan om abonnementsgeld te gaan vragen voor het bezoeken van de verschillende websites. Dit zou zorgen voor minder bezoekers op de websites, iets wat Murdoch voor lief wil nemen. Aan toevallige bezoekers verdient hij toch niks, Murdoch wil zich liever focussen op internetgebruikers die bewust gebruik maken van zijn websites.

RupertIn onderstaand filmpje is een interview met Rupert Murdoch te zien waarin hij verteld niet te geloven in "Gratis".


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->