Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Okt '09 - + 0 - 0 Nieuwe Apple Macs uitgelekt in Google Advertenties


AppleDe nieuwe modellen van de Mac van Apple zijn uitgelekt in de advertenties van Google Nederland. Het gaat hierbij om nieuwe modellen van de MacBook, iMac en Mac Mini.


Het gerucht dat Apple met nieuwe Mac's bezig zou zijn, doet al langer de ronde. Ondanks dat Apple nog altijd zwijgt hierover, tonen de advertenties toch aan dat Apple bezig is met nieuwe modellen. De inmiddels verwijderde advertenties waren te zien in Google Nederland en verwezen naar de website van de Nederlandse Apple Store.

Apple


Mac advertenties op Google


In de advertenties van Google was duidelijk te lezen dat het om nieuwe modellen ging. In de advertentie van de nieuwe MacBook stond dat deze ‘Dunner, lichter en krachtiger’ zou zijn. De advertentie van de iMac had het over ‘ultradunne 20- en 24-inch modellen, met prijzen vanaf 1099 euro', en de nieuwe Mac Mini is volgens de advertentie ‘sneller en betaalbaarder dan ooit, met een prijs van 499 euro'. De Mac Mini zou met deze prijs 100 euro goedkoper zijn dan het huidige model.

Reactie Apple


Aangezien de Nederlandse Apple Store al begonnen was met adverteren, doet dit vermoeden dat de nieuwe modellen binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. Op de officiële aankondiging van de nieuwe Mac-modellen zullen we voorlopig nog even moeten wachten. Apple heeft nog niet gereageerd op de Nederlandse advertenties.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->