Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Okt '09 - + 0 - 0 Native Client in Google Chrome


Chrome Google heeft de nieuwe versie van haar webbrowser Chrome voorzien van de Native Client technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de browser meer processorkracht kan aanspreken, waardoor webbased applicaties beter draaien. Dit vergroot het gebruiksgemak van de applicaties.


Native Client is een groot project waar Google al enige tijd mee bezig is. De technologie moet het gebruik van webapplicaties vergelijkbaar maken met op je desktop geďnstalleerde programma's.

Native Client


Zonder deze technologie draaien webbased programma’s langzamer. Door programma’s geschreven in Javascript of Flash beter gebruik te laten maken van de onderliggende PC hardware zal dit aanzienlijk verbeteren. Om Javascript en Flash te laten draaien is een extra interpretatielaag nodig die eerder niet beschikbaar was maar nu dus door Native Client opgevangen wordt.

Google Chrome


De nieuwste versie van Google Chrome is voorzien van de nieuwe technologie, het gaat hierbij om versie 4.0.220.1. Gebruik je Google Chrome en wil je deze techniek ook in je browser dan kun je een plugin downloaden.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->