Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Nov '08 - + 0 - 0 Ballmer: “Geen interesse voor Yahoo!”


Steve Ballmer Yahoo! deal Volgens Steve Ballmer heeft Microsoft geen plannen meer om Yahoo! zowel geheel of gedeeltelijk over te nemen. “Yahoo! heeft de kans gehad om toe te happen, we hebben twee pogingen gedaan. We hebben de mislukte deal nu achter ons gelaten”, aldus Ballmer.


Ballmer zei dit op een zakenlunch in Sydney. Hij deed de uitspraak na een vraag wat Microsofts strategie zal zijn nu de reclamedeal tussen Google en Yahoo! niet doorgaat. Hij antwoordde dat Microsoft geen interesse meer heeft in Yahoo! en het hem verbaasde dat Yahoo! nu de deur ineens wijd open heeft staan voor Microsoft. “De koers van het Yahoo!-aandeel ligt nu rond de 14 dollar, wij waren enkele maanden geleden bereid 33 doller per aandeel te betalen, maar dat wezen ze af”, zo zei de algemeen directeur van Microsoft.

Blauwtje lopen


Yahoo!-CEO Jerry Yang lijkt hiermee toch echt een blauwtje te lopen bij Microsoft na zijn verzoenende woorden afgelopen week. Yang wees tot tweemaal een bod van Microsoft af. Ook pogingen van Microsoft om alleen de zoekdienst van Yahoo! over te nemen liepen op niets uit. Yang vondt Yahoo! ondergewaardeerd door Microsoft. Wellicht zal hij zich nu nog eens achter de oren krabben.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->