Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Mrt '08 - + 0 - 0 Google Doubleclick overname goedgekeurd door Kroes


Europees commissaris Neelie Kroes is akkoord gegaan met de overname van Doubleclick door Google. Er was de laatste maanden veel kritiek vanuit Europa op de overname aangezien de twee bedrijven samen enorm veel privacy gevoelige informatie bezitten welke samen een extra bedreiging kan vormen.


Europees commissaris Neelie Kroes heeft bij de beoordeling vooral gekeken naar de concurrentie mogelijkheden en of er geen kartelvorming zou ontstaan. Neelie Kroes beredeneerde dat er geen bedreiging op dat vlak uit zou gaan bij de overname van Doubleclick door Google. Kroes heeft in haar beoordeling de kritiek op de privacy niet mee genomen.

Google neemt Doubleclick over voor 3,1 miljard dollar. Door deze overname krijgt Google de beschikking over nieuwe advertentietechnologieŽn en kan de zoekgigant haar advertentienetwerk flink gaan uitbreiden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->