Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Dec '07 - + 0 - 0 Marc Duijndam verlaat Google Nederland :(


Marc DuijndamMarc Duijndam, directeur van Google Nederland verlaat in januari 2008 Google. Daarmee sluit hij een succesvolle periode af van ruim 5 jaar waarin hij met zijn team het zoekmachinebedrijf commercieel op de kaart heeft gezet in Nederland. Duijndam startte in 2002 / 2003 in zijn eentje het verkoopkantoor van Google Nederland en wist in korte tijd uit te groeien tot een grote organisatie die zelfs in het buitenland respect oogstte.


Het succes van de Nederlandse vestiging heeft er toe geleid dat zelfs Eric Schmidt het succes in zijn kwartaalreviews is gaan noemen.

Dennis Woodside, Vice President, UK, Benelux and Ireland:


Marc Duijndam verlaat Google Nederland"I'd like to thank Marc for a great deal of hard work during his 5 years at Google. In that time he's established us in the country and built up a great team of people. It's a real tribute to him that we now help organisations throughout the Netherlands use the internet to reach new audiences and customers. I wish him and his family well for the future"

Een officiele reactie van Google:

"Tot ons grote spijt verlaat Marc Google. Na 5 zeer succesvolle jaren waarin hij Google Nederland van 1 persoon tot een team van rond de 50 heeft gegroeid, heeft Marc besloten dat het nu tijd is om even pause te nemen en meer tijd met zijn familie door te brengen"

Voor Google werkte Marc Duijndam onder andere voor Teleworld, TMF en Ilse media.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->