Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

31 Mei '07 - + 0 - 0 Google koopt PanoramioVandaag maakte John Hanke van Google Maps, Earth en Local bekend dat Google de Spaanse site Panoramio gaat kopen. De site linkt miljoenen foto's met de exacte geografische locatie waar ze zijn genomen.Panoramio is een foto-site/community waarbij digitale fotografen kunnen hun fotos' kunnen geo-situeren, opslaan en organiseren- vervolgens kunnen de foto's in Google Earth bekeken worden. Andere gebruikers kunnen Panoramio foto's zoeken en suggesties voor aanpassingen aan de metadata doen.
Panoramio biedt ook een Interface waarmee webdevelopers Panoramio functionaliteit in hun website kunnen implementeren.Gebruikers van Google Earth hebben ongetwijfeld de Panoramio-functionaliteit al gezien door afbeeldingen van over de hele wereld. Deze foto's zijn sinds begin dit jaar al te bekijken dus een grote verrassing is de nieuwe aankoop niet. Er wordt nu vooral gewerkt aan een verdere integratie tussen deze toepassing en de Mapping-technologie van Google.

>Google Blog
>Google/Panoramio FAQ
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->