Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

31 Mei '07 - + 0 - 0 Google Developer Day: 29 hours Google CodeIn Sydney, Australie is vandaag de aftrap van de 29-uur durende Google marathon. Het gaat hierbij om een wereldwijde rally van Google ontwikkelaars-activiteiten . Maar liefst 5,000 ontwikkelaars in 10 verschillende landen zullen vandaag met Google praten over ontwikkelende product. Verder zijn er webcasts uit London en California voor diegenen die niet aanwezig kunnen zijn.Hieraan gekoppeld is natuurlijk een aantal nieuwe producten (en beta's) :


Google Gears is een open source browser uitbreiding om offline webapplicaties mogelijk te maken.

Google Mashup Editor is een online editor waarmee (amateur)ontwikkelaars sneller applicatie-schetsen online kunnen testen en laten testen, ook hiervoor is een nieuw blog beschikbaar.


Gisteren is alvast Google Mapplets uitgebracht op de Where 2.0 conferentie. Met mapplets worden kleine applicaties bedoeld, die over Google Maps passen. Hiermee is het doel users nog sneller creatief om te laten gaan met het gebruik van informatie uit Maps.

De ontwikkelaars krijgen nu dus nog meer tools om allerlei nieuwe Google producten te kunnen lanceren.
Een logisch gevolg hiervan is natuurlijk dat onze blogschrijvers het nog drukker gaan krijgen met het schrijven over nieuwe applicaties.

> Googleblog
> Google Gears Blog
> Google Mashup Blog
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->