Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Jan '05 - + 0 - 2 Primeur: Nominaties Zoekmachine Marketing Award bekend


Tijdens het congres Speld in Hooiberg op 2 februari bij Media Plaza in Utrecht wordt de eerste Zoekmachine Marketing Award uitgereikt. Genomineerd voor deze felbegeerde award zijn de volgende drie zoekmachine marketing cases: Direct Wonen, Viagra en Speurders.nl


Zoekmachine marketing heeft de laatste twee jaar een enorme groei doorgemaakt. Van alle internetgebruikers vindt meer dan 85 % haar weg via een zoekmachine. Zoekmachine marketing kan er voor zorgen dat een zoekopdracht hoog in de resultaten van populaire zoekmachines terugkomt. Zo wordt er meer en relevanter bezoek op websites
gegenereerd.

Aan het eind van het congres op 2 februari 2005 vindt de eerste uitreiking van de Zoekmachine Marketing Award 2005 plaats. De jury, bestaande uit zes zoekmachine marketing experts, waaronder Bert Wiggers van Startpagina.nl en zoekmachine expert Jeroen van de Wiel heeft 8 cases beoordeeld en daarbij gekeken naar de strategie, creativiteit en doelstelling versus resultaten ervan. De nadruk bij het kiezen van de drie genomineerden lag op de compleetheid binnen de zoekmachine-marketing campagne.

Het congres 'Speld in Hooiberg' geeft marketeers inzicht in de wereld van zoekmachines. Bezoekers worden geļnspireerd om aan de slag te gaan met zoekmachine marketing. Ook krijgen zij een beeld over het gebruik van zoekmachines door zowel bedrijf als consument. Daarnaast worden er cases van bedrijven getoond die deze nieuwe vorm van marketing in de laatste jaren succesvol hebben toegepast.

Zoals je gezien hebt kan ik geen verdere mededelingen over de nominaties doen aangezien ik in de jury zit. Na de uitreiking zal ik in de Google Weblog meer vertellen over waarom we deze cases hebben gekozen en hoe we tot de winnaar van de award zijn gekomen.

> Speld in Hooiberg
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->